Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Selfie Plus teleskopická tyč, držák do ruky s bezdrátovým tlačítkem spouště přes Bluetooth černá (black)

Celly Selfie Plus teleskopická tyč, držák do ruky s bezdrátovým tlačítkem spouště přes Bluetooth černá (black)   Celly Selfie Plus teleskopická tyč, držák do ruky s bezdrátovým tlačítkem spouště přes Bluetooth černá (black)   Celly Selfie Plus teleskopická tyč, držák do ruky s bezdrátovým tlačítkem spouště přes Bluetooth černá (black)   Celly Selfie Plus teleskopická tyč, držák do ruky s bezdrátovým tlačítkem spouště přes Bluetooth černá (black)  
Kat. číslo: 9013194
Výrobce: Celly
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Populární selfie teleskopická tyč Celly Selfie+ napomáhá k dokonalému focení.
  • V zataženém stavu má tyčka kompaktní rozměry, při vytažení dostatečnou délku.
  • Tyč Celly Selfie+ je v precizním provedení s jemně pogumovaným povrchem.
  • Spoušť na rukojeti funguje bezdrátově pomocí Bluetooth technologie.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Populární držák do ruky Celly Selfie Plus pro váš chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a vaši dokonalou selfie fotku.

    S tyčkou Celly Selfie Plus vytvoříte vždy jedinečnou scenérii při focení sebe sama. Držák Celly Selfie Plus se vyznačuje jednoduchou konstrukcí, v podobě teleskopické tyčky s nastavitelnou délkou, zakončenou pevnou pogumovanou rukojetí proti prokluzu. Tyčka Celly Selfie Plus bude vždy dokonale držet v ruce, aniž by se vám smekla nebo měla tendenci vyklouznout.

    Na druhém konci tyčky Celly Selfie+ se nachází držák, do kterého lze pevně umístit váš mobilní telefon, nebo smartphone. Vanička má jasně dané provedení s horním výsuvným ramenem se silnou pružinou, díky čemuž můžete nastavit vámi požadovanou šířku pro vaše mobilní zařízení. Telefon je v držáku naprosto pevně uchycen a aby náhodou nedošlo k poškrábání, má taktéž jemně pogumovaný povrch s jemnou gumovou vystýlkou. Požadovaný sklon můžete zafixovat pomocí otočného šroubu.

    Hlavním plusem tyčky Celly Selfie+ je samotné tlačítko spouště, které se propojí s vaším mobilním telefonem, nebo smartphone bezdrátově, pomocí technologie Bluetooth. Tlačítko je umístěno v ideálním místě na rukojeti, vždy tak pořídíte selfie fotku v ten správný okamžik, aniž byste museli na mobilním telefonu nastavovat samospoušť anebo na něj museli jakkoli sahat. Dobíjení vestavěné baterie se provádí přes dolní microUSB konektor. K funkci tlačítka spouště není nutná instalace nějaké speciální aplikace, tato funkce funguje s operačními systémy Android a iOS běžně.

    Propadli jste fenoménu selfie fotek? Pak tyčka Celly Selfie+ je určena přesně pro vás.

    Vlastnosti teleskopické tyčky Celly Selfie Plus:
  • Držák do ruky tvoří teleskopická tyč a nastavitelná vanička pro mobilní telefon nebo smartphone.
  • Teleskopická tyč je zakončena držákem pro telefon s pogumovaným povrchem a ramenem na pružině.
  • Selfie tyčka má rukojeť s pogumovaným povrchem a dálkovým ovládáním spouště fotoaparátu.
  • Propojení dálkového ovládání s vaším mobilním telefonem je bezdrátově, pomocí Bluetooth technologie.
  • Držák na telefon drží pevně váš telefon, je pevně umístěn na teleskopu a sklon fixuje otočným mechanismem.
  • Nabíjení spodním microUSB konektorem, dostatečně dlouhá doba provozu, poutko pro zavěšení na zápěstí.
  • Bezdrátové a precizní řešení teleskopu a tyčky pro fenomén dneška v podobě dokonalých selfie fotek.

  • Délka tyče: od 18 cm do 70 cm
    Rozpětí vaničky: od 55mm do 80 mm
    Hmotnost: 124 g tyč s držákem

    Kompatibilita: Selfie tyčka Celly Selfie+ je určena pro mobilní telefony, chytré mobilní telefony a smartphone do rozměrů rozpětí držáku do ruky tj. o šířce od 55 do 80 mm s kvalitní přední kamerou určenou pro selfie focení. Pro dálkové ovládání spouště fotoaparátu je nutné mít v telefonu aktivní bezdrátovou Bluetooth technologii.
    Jedná se například o mobilní telefony značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Apple iPhone, Asus, Avus, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Easypix, Emgeton, Energy Sistem, Evolveo, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, Honor, HTC, Huawei, Hyundai, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, Media-Tech, Modecom, Motorola, MyPhone, Navon, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, Technaxx, THL, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: teleskopická tyč s držákem Celly Selfie+ s Bluetooth tlačítkem spouště pro mobilní telefon, mobil, nebo smartphone, poutko na zápěstí, krátký USB kabel s microUSB konektorem, rychlý průvodce pro Celly Selfie+. (part no. SELFIEPLUS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web