Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Selfie HD teleskopická tyč, držák do ruky se zrcátkem a tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)

Celly Selfie HD teleskopická tyč, držák do ruky se zrcátkem a tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)   Celly Selfie HD teleskopická tyč, držák do ruky se zrcátkem a tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)   Celly Selfie HD teleskopická tyč, držák do ruky se zrcátkem a tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)   Celly Selfie HD teleskopická tyč, držák do ruky se zrcátkem a tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)   Celly Selfie HD teleskopická tyč, držák do ruky se zrcátkem a tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)  
Kat. číslo: 9013195
Výrobce: Celly
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Inovativní selfie teleskopická tyč Celly SelfieHD napomáhá k dokonalému focení.
  • Obsahuje zrcátko, je tudíž určena pro focení hlavní, tj. zadní kamerou telefonu.
  • Tyč Celly SelfieHD je v precizním provedení s jemně pogumovaným povrchem.
  • Spoušť na rukojeti funguje pomocí kabelu s audio konektorem Jack 3,5mm.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Inovativní držák do ruky Celly SelfieHD pro váš chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a vaši dokonalou selfie fotku.

    S tyčkou Celly Selfie HD vytvoříte vždy jedinečnou scenérii při focení sebe sama. Držák Celly Selfie HD se vyznačuje jednoduchou konstrukcí, v podobě teleskopické tyčky s nastavitelnou délkou, zakončenou pevnou pogumovanou rukojetí proti prokluzu. Tyčka Celly SelfieHD bude vždy dokonale držet v ruce, aniž by se vám smekla nebo měla tendenci vyklouznout.

    Na druhém konci tyčky Celly SelfieHD se nachází držák, do kterého lze pevně umístit váš mobilní telefon, nebo smartphone. Vanička má jasně dané provedení s horním výsuvným ramenem se silnou pružinou, díky čemuž můžete nastavit vámi požadovanou šířku pro vaše mobilní zařízení. Telefon je v držáku naprosto pevně uchycen a aby náhodou nedošlo k poškrábání, má taktéž jemně pogumovaný povrch s jemnou gumovou vystýlkou. Požadovaný sklon můžete zafixovat pomocí otočného šroubu.

    Tyčka Celly SelfieHD má dvě hlavní výhody, oproti konkurenci. První je tlačítko spouště, které se propojí s vaším mobilním telefonem, nebo smartphone pomocí audio konektoru 3,5mm, tzv. konektor Jack 3,5mm. Tlačítko je umístěno v ideálním místě na rukojeti, vždy tak pořídíte selfie fotku v ten správný okamžik, aniž byste museli na mobilním telefonu nastavovat samospoušť anebo na něj museli jakkoli sahat. Pro správnou funkčnost stačí v telefonu aktivovat pořízení snímků tlačítkem hlasitosti a vše je hotovo.

    Druhou výraznou výhodou je integrované zrcátko. Ano tyčka Celly SelfieHD je určena k pořizování fotek, ne přední kamerou, ale hlavní zadní kamerou. Fotky jsou tak nesrovnatelné kvalitnější, můžete fotit i s telefonem, který nedisponuje přední kamerou, nebo můžete dokonce využít za šera praktického LED blesku, pokud jím je váš telefon vybaven. Abyste měli tyčku Celly Selfie HD stále při ruce, je v dolní části vybavena poutkem na zápěstí.

    Tyčka Celly SelfieHD je díky zrcátku natolik sofistikovaná, že můžete pořizovat ty nejkvalitnější fotky hlavní zadní kamerou vašeho telefonu.

    Vlastnosti teleskopické tyčky Celly SelfieHD:
  • Držák do ruky tvoří teleskopická tyč a nastavitelná vanička pro mobilní telefon nebo smartphone.
  • Teleskopická tyč je zakončena držákem pro telefon s pogumovaným povrchem a ramenem na pružině.
  • Selfie tyčka má rukojeť s pogumovaným povrchem a dálkovým ovládáním spouště přes Jack 3,5mm konektor.
  • Zajímavostí je integrované zrcátko, díky kterému je tyčka určena k pořizování selfie fotek hlavní, zadní kamerou.
  • Držák na telefon drží pevně váš telefon, je pevně umístěn na teleskopu a sklon fixuje otočným mechanismem.
  • Pokud zrovna nefotíte, ale chcete mít tyčku po ruce, uvítáte i praktické poutko pro zavěšení na zápěstí.
  • Precizní řešení teleskopu a tyčky spolu se zrcátkem pro fenomén dneška v podobě dokonalých selfie fotek.

  • Délka tyče: od 25 cm do 70 cm
    Rozpětí vaničky: od 55mm do 80 mm
    Hmotnost: 124 g tyč s držákem

    Kompatibilita: Selfie tyčka Celly SelfieHD je určena pro mobilní telefony, chytré mobilní telefony a smartphone do rozměrů rozpětí držáku do ruky tj. o šířce od 55 do 80 mm. Pomocí integrovaného zrcátka není nutné fotit přední kamerou, ale naopak fotíte hlavní a hlavně kvalitnější zadní kamerou. Pro dálkové ovládání spouště fotoaparátu je nutné připojit kabel s Jack 3,5mm konektorem do audio konektoru ve vašem telefonu a aktivovat funkci pořizování snímků pomocí tlačítka hlasitosti.
    Jedná se například o mobilní telefony značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Apple iPhone, Asus, Avus, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Easypix, Emgeton, Energy Sistem, Evolveo, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, Honor, HTC, Huawei, Hyundai, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, Media-Tech, Modecom, Motorola, MyPhone, Navon, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, Technaxx, THL, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: teleskopická tyč s držákem Celly SelfieHD se zrcátkem a kabelem s konektorem Jack 3,5mm pro mobilní telefon, mobil, nebo smartphone, poutko na zápěstí, rychlý průvodce pro Celly Selfie HD. (part no. SELFIEHD)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web