Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Selfie Stick Pocket teleskopická tyč, držák do ruky s tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)

CellularLine Selfie Stick Pocket teleskopická tyč, držák do ruky s tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)   CellularLine Selfie Stick Pocket teleskopická tyč, držák do ruky s tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)   CellularLine Selfie Stick Pocket teleskopická tyč, držák do ruky s tlačítkem spouště přes audio konektor Jack 3,5mm černá (black)  
Kat. číslo: 9013196
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Kovová selfie teleskopická tyč CellularLine Selfie Stick Pocket s nádechem luxusu.
  • Zaujme kompaktními rozměry vhodnými do kapsy a odolnou kovovou rukojetí.
  • Celkově je tyčka CellularLine Selfie Stick Pocket precizně až luxusně vyrobena.
  • Tlačítko spoušti na rukojeti funguje pomocí kabelu s audio konektorem Jack 3,5mm.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Luxusní držák do ruky CellularLine Selfie Stick Pocket pro váš chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a vaše dokonalé selfíčko.

    S tyčkou CellularLine Selfie Stick Pocket vytvoříte vždy jedinečnou scenérii při focení sebe sama. Držák CellularLine Selfie Stick Pocket se vyznačuje jednoduchou konstrukcí, v podobě teleskopické tyčky s nastavitelnou délkou, zakončenou pevnou kovovou rukojetí s metalickým nádechem. Tyčka CellularLine Selfie Stick Pocket bude vždy luxusně držet v ruce, aniž by se vám smekla nebo měla tendenci vyklouznout.

    Na druhém konci tyčky CellularLine Selfie Stick Pocket se nachází držák, do kterého lze pevně umístit váš mobilní telefon, nebo smartphone. Vanička má jasně dané provedení s horním výsuvným ramenem se silnou pružinou, díky čemuž můžete nastavit vámi požadovanou šířku pro vaše mobilní zařízení. Telefon je v držáku naprosto pevně uchycen a aby náhodou nedošlo k poškrábání, má jemnou gumovou vystýlkou. Požadovaný sklon můžete zafixovat pomocí otočného šroubu.

    Podstatným plusem tyčky CellularLine Selfie Stick Pocket je tlačítko spouště, které se propojí s vaším mobilním telefonem, nebo smartphone pomocí audio konektoru 3,5mm, tzv. konektor Jack 3,5mm. Tlačítko je umístěno přímo na kovové rukojeti, v ideální poloze a vy tak vždy pořídíte selfie fotku v ten správný okamžik, aniž byste museli na mobilním telefon zbytečně sahat. Pro správnou funkčnost stačí ve vašem telefonu aktivovat pořízení snímků tlačítkem hlasitosti a vše je hotovo.

    Dalším plusem tyčky CellularLine Selfie Stick Pocket jsou její kompaktní rozměry ve složeném stavu a samotný úzký profil konstrukce. Tyčka CellularLine Selfie Stick Pocket se tak při přenášení naprosto jednoduše vleze třeba do kapsy u kalhot. Tyčku CellularLine Selfie Stick Pocket tak máte vždy po ruce. Spodek rukojeti je navíc vybaven normalizovaným závitem pro upevnění na stativ.

    Tyčka CellularLine Selfie Stick Pocket vám zajistí pořízení dokonalých selfie fotek s patřičným nádechem luxusu. Kvalita a vzhled je na nesrovnatelně vyšší úrovni než čínské noname výrobky.

    Vlastnosti teleskopické tyčky CellularLine Selfie Stick Pocket:
  • Držák do ruky tvoří teleskopická tyč a nastavitelná vanička pro mobilní telefon nebo smartphone.
  • Teleskopická tyč je zakončena držákem pro telefon s povrchem proti poškrábání a ramenem na pružině.
  • Selfie tyčka má luxusní kovovou rukojeť s dálkovým ovládáním spouště přes Jack 3,5mm konektor.
  • Držák na telefon drží pevně váš telefon, je pevně umístěn na teleskopu a sklon fixuje otočným mechanismem.
  • Pokud zrovna nefotíte, ale chcete mít tyčku po ruce, jistě uvítáte její kompaktní rozměry, tak akorát do kapsy.
  • Precizní řešení teleskopu a tyčky se závitem na stativ pro fenomén dneška v podobě dokonalých selfie fotek.

  • Délka tyče: od 17 cm do 50 cm
    Rozpětí vaničky: od 55mm do 85 mm
    Hmotnost: 69 g tyč s držákem

    Kompatibilita: Selfie tyčka CellularLine Selfie Stick Pocket je určena pro mobilní telefony, chytré mobilní telefony a smartphone do rozměrů rozpětí držáku do ruky tj. o šířce od 55 do 80 mm s kvalitní přední kamerou určenou pro selfie focení. Pro dálkové ovládání spouště fotoaparátu je nutné připojit kabel s Jack 3,5mm konektorem do audio konektoru ve vašem telefonu a aktivovat funkci pořizování snímků pomocí tlačítka hlasitosti.
    Jedná se například o mobilní telefony značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Apple iPhone, Asus, Avus, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Easypix, Emgeton, Energy Sistem, Evolveo, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, Honor, HTC, Huawei, Hyundai, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, Media-Tech, Modecom, Motorola, MyPhone, Navon, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, Technaxx, THL, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: teleskopická tyč s držákem CellularLine Selfie Stick Pocket a kabelem s konektorem Jack 3,5mm pro mobilní telefon, mobil, nebo smartphone, rychlý průvodce pro CellularLine Selfie Stick Pocket. (part no. SELFIEPOCKETK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web