Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

4smarts GleamCord plochý USB kabel s microUSB konektorem a LED indikací stavu nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet zlatá (gold)

4smarts GleamCord plochý USB kabel s microUSB konektorem a LED indikací stavu nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet zlatá (gold) - konektory   4smarts GleamCord plochý USB kabel s microUSB konektorem a LED indikací stavu nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet zlatá (gold) - LED indikace  
Kat. číslo: 9012088
Výrobce: 4smarts
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
  • USB kabel s microUSB konektorem pro nabíjení a synchronizaci dat.
  • Plochý profil kabelu 4smarts GleamCord odolný vůči zamotávání s kovovým opletením.
  • Oboustranný USB konektor i microUSB konektor mají povrch z leteckého hliníku.
  • LED indikace pro kontrolu stavu nabíjení.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Plochý USB kabel 4smarts GleamCord s microUSB konektorem pro nabíjení a synchronizaci dat vašeho mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu.

    USB kabel 4smarts GleamCord vyniká svým prvotřídním provedením a zpracováním. Plochý profil, který ideálně zabraňuje nechtěnému zamotávání kabelu, je navíc opleten kovovým drátem, čímž je zajištěna jeho dokonalá odolnost a pevnost. Na obou koncích se pak nachází pevně zatavené systémové konektory s povrchem z leteckého hliníku, který nejen že zajišťuje jejich pevnost, ale zároveň dodává luxusní vzhled.

    Standardní USB konektor pro připojení do USB portu nabíječky nebo PC je navíc v tzv. oboustranném provedení. To znamená, že není potřeba při zapojování řešit orientaci konektoru, což se hodí nejen na hůře přístupných místech, ale zajisté i při běžném používání. Na opačné straně kabelu je pak umístěn microUSB konektor pro připojení k telefonu či tabletu. Na hliníkovém těle konektoru je navíc umístěna LED dioda pro indikaci stavu nabíjení, jejíž kontrolou lze okamžitě ověřit, zda již nebylo zařízení plně nabito.

    Nabíjejte a synchronizujte data s použitím prvotřídního kabelu 4smarts GleamCord vyrobeného z prémiových materiálů.

    Vlastnosti plochého USB kabelu 4smarts GleamCord:
  • Na jedné straně kabelu je umístěn microUSB konektor pro připojení smartphonu, tabletu atd.
  • Na opačné straně je umístěn standardní USB konektor v oboustranném provedení pro připojení do USB portu počítače nebo nabíječky.
  • Plochý profil kabelu je opletený kovovým drátem pro maximální pevnost.
  • Pevně zatavené a robustní konektory s povrchem z leteckého hliníku dodávají provtřídní vzhled.
  • LED indikace stavu nabíjení pro vizuální kontrolu plného nabití.
  • Délka 1 metr je idální pro všestranné použití.

  • Kompatibilita: Plochý kovově opletený USB kabel 4smarts GleamCord je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel 4smarts GleamCord s microUSB konektorem a LED indikací stavu nabíjení. (part no. 4SC8466, series 2connect)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web