Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Metal Magnetic USB kabel s magnetickým 5 pinovým konektorem a samostatnou magnetickou záslepkou s microUSB konektorem růžově zlatá (rose gold)

USAMS Metal Magnetic USB kabel s magnetickým 5 pinovým konektorem a samostatnou magnetickou záslepkou s microUSB konektorem růžově zlatá (rose gold)   USAMS Metal Magnetic USB kabel s magnetickým 5 pinovým konektorem a samostatnou magnetickou záslepkou s microUSB konektorem růžově zlatá (rose gold)   USAMS Metal Magnetic USB kabel s magnetickým 5 pinovým konektorem a samostatnou magnetickou záslepkou s microUSB konektorem růžově zlatá (rose gold)  
Kat. číslo: 9012093
Výrobce: USAMS
Barva: růžově zlatá (rose gold)
Dostupnost: -----
  • Netradiční USB kabel USAMS Metal Magnetic s klasickým kulatým profilem.
  • Umožňuje synchronizaci dat a dobíjení s délkou 1 metr.
  • USB kabel USAMS Metal Magnetic má hliníkový kryt na obou konektorech.
  • Obsahuje USB konektor, ale hlavně magnetický konektor se samostatnou magnetickou záslepkou microUSB konektoru.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Netradiční USB kabel USAMS Metal Magnetic s inovativním řešením magnetických konektorů pro váš mobilní telefon, smartphone, nebo tablet.

    USB kabel USAMS Metal Magnetic je vyroben v naprosto klasickém kulatém profilu, který má zvýšenou odolnost a ochranu proti překroucení. Jeden konec kabelu USAMS Metal Magnetic obsahuje klasický USB konektor, jenž lze zapojit nejen do počítače, ale například i do nabíječky s USB výstupem. Druhý konec USB kabelu USAMS Metal Magnetic, ale obsahuje neobvyklí 5 pinový magnetický konektor. Ten slouží k propojení s magnetickou záslepkou určenou pro standardizovaný microUSB konektor.

    USAMS Metal Magnetic USB kabel s magnetickým 5 pinovým konektorem a samostatnou magnetickou záslepkou s microUSB konektorem Výhoda takového řešení spočívá v tom, že s kabelem USAMS Metal Magnetic nemusíte řešit orientaci konektoru, je s ním snazší manipulace například ve tmě, nebo za šera, prostě magnet vás vždy navede naprosto přesně na konektor. Magnetická záslepka microUSB konektoru funguje současně i jako krytka, tudíž máte konektor chráněn před poškozením častým vysouváním a zasouváním, ale také v konektoru nezůstává špína. Samotná instalace je jednoduchá, magnetickou záslepku vsunete na stálo do microUSB konektoru a díky miniaturním rozměrům doslova splyne s vaším mobilním telefonem. Poté stačí v případě nutnosti připojit magnetický USB kabel USAMS Metal Magnetic a můžete začít nabíjet nebo synchronizovat data mobilního telefonu, smartphonu, nebo tabletu.

    Veškeré konektory USB kabelu USAMS Metal Magnetic jsou vyrobeny s důrazem na ergonomii, jsou pevně zatavené a mají dokonale odstíněný hliníkový kryt s metalickým povrchem. Krásný, ale hlavně úžasně ergonomický vzhled má za následek lepší manipulaci a způsob užíváni. Samotný kabel umožňuje rychlejší propustnost dat a také zvýšenou proudovou zátěž, což je vhodné především pro již zmíněné tablety. Použití záslepky je vhodné pro jakýkoliv mobil, nebo tablet s microUSB konektorem, nejlépe model s rovnou, nebo mírně zaoblenou hranou, aby krytka správně držela a vypadala v telefonu krásně. Připojování magnetického kabelu je vhodné jakoby houpavým pohybem, ne tahem, aby nedocházelo k vyjmutí i samotné záslepky, jelikož magnet je a musí být silný.

    Magnetický USB kabel USAMS Metal Magnetic si oblíbíte nejen pro svůj vzhled, ale hlavně pro své unikátní řešení.

    Vlastnosti magnetického USB kabelu USAMS Metal Magnetic:
  • Na jedné straně USB kabelu je klasický USB konektor, typ A / samec, do klasického USB portu.
  • Na druhé straně kabelu se nachází inovativní magnetický 5pin konektor s oboustrannou orientací.
  • Třetí konektor v řadě je tvořen samostatnou magnetickou záslepkou pro microUSB konektor.
  • Kulatý profil kabelu s odolným povrchem a v magnetickém konektoru schovaná LED indikace dobíjení.
  • Pevně zatavené konektory s dokonalým stíněním, hliníkovým potahem a metalickým designem.
  • Precizně vyrobený USB kabel USAMS Metal Magnetic s dostatečnou délkou cca 1 metr.

  • Kompatibilita: Magnetický USB kabel USAMS Metal Magnetic včetně magnetické záslepky s microUSB konektorem je kompatibilní s mobilními telefony, smartphone, nebo tablety s klasickým microUSB konektorem a rovnou, nebo mírně zaoblenou hranou u konektoru. Jedná se například o mobilní telefon nebo tablet od značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apei, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Elephone, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Leagoo, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: USB kabel USAMS Metal Magnetic s 5 pinovým magnetickým konektorem, magnetický záslepka pro microUSB konektor. (part no. MICLD04)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web