Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S černá (black)

Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S černá (black)   Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S černá (black)   Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S černá (black)   Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S černá (black)   Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S černá (black)  
Kat. číslo: 6171192
Výrobce: Krusell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Luxusní flipové pouzdro Krusell Ekerö s otevíráním předního flipu směrem dolů.
  • Flip je fixován magnetickým páskem, z vnějšku má dvě kapsičky a je oddělávací.
  • Zadní část pouzdra Krusell Ekero obsahuje jednu vnější kapsičku pro kreditní kartu.
  • Vnějšek tvoří kvalitní kůže, vnitřek jemný semiš a průhledný kryt přesně pro Apple iPhone 6, nebo Apple iPhone 6S.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Luxusní flipové pouzdro Krusell Ekero Flexi FlipWallet je originální ochrana pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6, nebo Apple iPhone 6S.

    Krusell Ekero Flexi FlipWallet flipové pouzdro pro Apple iPhone 6, iPhone 6S Flipové pouzdro Krusell Ekero Flexi FlipWallet je vyrobeno tak, že přední flip se otevírá vertikálně směrem dolů. Flip je dokonale fixován proti otevření pomocí magnetického pásku, nehrozí tak jeho nechtěné otevření. Navíc má z vnějšku dvě praktické kapsičky, jednu větší o velikosti kreditní karty a jednu menší například pro drobné mince. To ale není vše, na zadní části pouzdra Krusell Ekero Flexi FlipWallet je umístěna v pořadí třetí kapsa, taktéž o velikosti platební karty. Pouzdro Krusell Ekero Flexi FlipWallet tak zastane v podstatě celou vaši peněženku.

    Celý vnějšek pouzdra Krusell Ekero Flexi FlipWallet je vyroben z kvalitní umělé kůže, zatímco vnitřek je potažen mikrovláknem připomínajícím semiš, proti poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6, nebo Apple iPhone 6S. Vnitřek samozřejmě obsahuje polykarbonátový kryt, který je vyroben přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6, nebo Apple iPhone 6S. Zajímavostí je, že kryt je vyveden v krásném tmavě průhledném plastu, tudíž částečně vynikne i design samotného smartphonu.

    Zásadním prvkem pouzdra Krusell Ekero Flexi FlipWallet je i fakt, že celý přední flip lze jednoduše oddělat, čímž vznikne poutavý ochranný kryt s koženým provedením zadní části. Flip se jednoduše vysune do boku a tím se odstraní z konstrukce pouzdra Krusell Ekero Flexi FlipWallet a opačným pohybem se zase vsadí zpátky na své místo. Pouzdro Krusell Ekero Flexi FlipWallet tak konstrukčně tvoří řešení 2v1, tj. kryt i pouzdro.

    Samozřejmostí je, že se mobilní telefon Apple iPhone 6, nebo Apple iPhone 6S z pouzdra Krusell Ekerö Flexi FlipWallet nevytahuje ven. Samotné pouzdro i kryt obsahuje totiž veškeré výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, ale i kameru s bleskem a dokonce i v zavřeném stavu. Decentním, ale zásadním designovým prvkem je i vyražené logo značky Krusell na předním flipu a zadní nápis Krusell s rokem a původem vzniku značky. Tento prvek odkazuje na originální handmade výrobek Krusell Ekero Flexi FlipWallet.

    Kvalita v podobě flipového pouzdra Krusell Ekero Flexi FlipWallet, které nedělá žádné kompromisy, tak jak to vyžaduje mobilní telefon Apple iPhone 6, nebo Apple iPhone 6S.

    Vlastnosti flipového pouzdra Krusell Ekero Flexi FlipWallet:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu vertikálně směrem dolů a fixací proti otevření magnetickým páskem.
  • Zajímavým prvkem je možnost odstranit přední flip a vytvořit tak pouze ochranný kryt s prvky kůže zezadu.
  • Vnější materiál kvalitní umělá kůže, vnitřek tvoří jemné mikrovlákno spolu s polykarbonátovým krytem.
  • Kryt je v tmavě průhledném provedení a obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky a kameru s bleskem.
  • Vnějšek je doplněn trojicí praktický kapes, dvě velikosti kreditní karty, jedna menší a znaky značky Krusell.
  • Přední vyražené logo a zadní vyražený nápis Krusell s důrazem na Švédský design a vzniku značky roku 1991.
  • Celé pouzdro je vyrobeno tak, aby nahradilo peněženku a zároveň bylo ochranou pro Apple iPhone 6, iPhone 6S.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Krusell Ekerö Flexi FlipWallet pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce / Apple iPhone 6S 4,7 palce. (part no. 60447)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web