Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Beats by Dr.Dre špunty do uší, 4 páry pro iBeats, urBeats a další černá (black)

Beats by Dr.Dre špunty do uší, 4 páry pro iBeats, urBeats a další černá (black)   Beats by Dr.Dre špunty do uší, 4 páry pro iBeats, urBeats a další černá (black) balení  
Kat. číslo: 1222169
Výrobce: Beats
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální silikonové špunty Beats by Dr.Dre pro většinu špuntových sluchátek tohoto výrobce. Náhradní nástavce jsou konkrétně vhodné například pro sluchátka Beats by Dr.Dre iBeats, urBeats, urBeats SE, urBeats 2.0, HeartBeats 2.0, Tour, PowerBeats, DiddyBeats, Turbine Pro a další. Součástí celého balení jsou dva páry klasický silikonových špuntů, dva páry dvouzávojových špuntů a navíc malé silikonové pouzdro pro pět párů špuntů do uší. Špunty jsou vždy v páru, v různých velikostech, tudíž sluchátka Beats by Dr.Dre poté sednou prakticky každému. Vybavte se náhradními nástavci pro vaše sluchátka Beats by Dr.Dre v případě ztráty nebo potřeby jiné velikosti pro komfortní uchycení do ucha.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální silikonové špunty Beats by Dr.Dre pro většinu špuntových sluchátek tohoto výrobce.

Náhradní nástavce jsou konkrétně vhodné například pro sluchátka Beats by Dr.Dre iBeats, urBeats, urBeats SE, urBeats 2.0, HeartBeats 2.0, Tour, PowerBeats, DiddyBeats, Turbine Pro a další. Součástí celého balení jsou dva páry klasický silikonových špuntů, dva páry dvouzávojových špuntů a navíc malé silikonové pouzdro pro pět párů špuntů do uší. Špunty jsou vždy v páru, v různých velikostech, tudíž sluchátka Beats by Dr.Dre poté sednou prakticky každému.

Vybavte se náhradními nástavci pro vaše sluchátka Beats by Dr.Dre v případě ztráty nebo potřeby jiné velikosti pro komfortní uchycení do ucha.

Vlastnosti špuntů do uší pro sluchátka Beats by Dr.Dre:
  • Dva páry klasických silikonových špuntů do uší v různých velikostech.
  • Dva páry dvouzávojových špuntů do uší v různých velikostech.
  • Vhodné pro velké množství špičkových suchátek Beats by Dr.Dre.
  • Komfrotní nošení v originální kvalitě a malé silikonové pouzdro pro nástavce.

  • Kompatibilita: Sluchátka Beats by Dr.Dre iBeats, urBeats, urBeats 2.0, urBeats SE, HeartBeats 2.0, PowerBeats, DiddyBeats, Trubine, Jamz a další.

    Obsah balení: dva páry klasických špuntů do uší, dva páry dvouzávojových špuntů do uší, silikonové pouzdro pro pět párů špuntů do uší, vše originál Monster Beats by Dr.Dre.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web