Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Handy Pad silikonový držák do auta pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)

CellularLine Handy Pad silikonový držák do auta pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)   CellularLine Handy Pad silikonový držák do auta pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black) zezadu   CellularLine Handy Pad silikonový držák do auta pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black) zespodu   CellularLine Handy Pad silikonový držák do auta pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black) balení  
Kat. číslo: 9013228
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Unikátní držák do auta se samolepící podložkou pro přichycení na palubní desku automobilu.
  • Telefon se vkládá do dvou silikonových opěrek, které jej během jízdy fixují proti prokluzu.
  • Držák CellularLine Handy Pad je maximálně univerzální a lze jej jednoduše použít pro většinu běžných smartphonů
  • Použité řešení umožňuje jednoduché uchycení mobilního telefonu či smartphonu v autě, dodávce nebo kamionu.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Nalepovací podložka
    Unikátní držák do auta CellularLine Handy Pad představuje ideální řešení uchycení mobilního telefonu, mobilu nebo smartphonu na palubní desku automobilu. Jeho podložka je opatřena ze spodní strany samolepící plochou, která držák CellularLine Handy Pad k palubní desce pevně přichytí. Díky svému provedení si podložka bez problémů poradí i s drobným zakřivením, aby bylo možné zvolit co nejideálnější umístění.

    Silikonové úchyty
    Samotný přístroj se do držáku CellularLine Handy Pad uchytí pomocí dvou pevných silikonových opěrek, které tak díky použitému materiálu zafixují přístroj proti prokluzu, aby během jízdy z držáku nevyklouzl. Použité řešení je navíc maximálně univerzální, umožňuje vložení přístroje jak horizontálně, tak vertikálně a použitelnost je omezena pouze šířkou drážky 10mm. Držák CellularLine Handy Pad tak bez problémů většinu běžných smartphonů.

    Nejen držák do auta
    I když je držák CellularLine Handy Pad určen primárně do auta, lze jej bez problémů použít například i jako praktický stojánek na stůl. Fantazii se v tomto směru opravdu meze nekladou.

    UNIVERZÁLNOST
    CellularLine Handy Pad samolepící silikonový držák na palubní desku automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Držák je omezen pouze maximální tloušťkou zařízení 10mm.

    SAMOLEPÍCÍ PODLOŽKA
    CellularLine Handy Pad samolepící silikonový držák na palubní desku automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Držák lze přilepit i na mírně zaoblenou palubní desku.

    Vlastnosti držáku do auta CellularLine Handy Pad:
  • Nalepovací silikonový držák na palubní desku v automobilu, dodávce či kamionu.
  • Přístroj se vkládá do dvou pevných opěrek ze silikonu, které jej tak pevně fixují proti prokluzu.
  • Spodní strana podložky obsahuje samolepící vrstvu, která držák pevně připevní k palubní desce automobilu.
  • Netradiční a vysoce univerzální řešení dělá z držáku CellularLine Handy Pad vhodnou alternativu k držákům na okno či do mřížky ventilace.

  • Technická specifikace držáku do auta CellularLine Handy Pad:
  • Rozměry nalepovací podložky: 85 x 106 x 5 mm.
  • Rozteč opěrek: 55 mm.
  • Drážka: 10 mm.

  • Kompatibilita držáku do auta CellularLine Handy Pad:

    Použitelnost držáku do auta CellularLine Handy Pad je omezena pouze velikostí drážky opěrek, tudíž je vhodná pro všechny typů mobilních telefonů, smartphonů či dokonce tabletů s tloušťkou do 10mm.
    Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple, Asus, Archos, Asus, BlackBerry, Blackview, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Doro, E-Ten, Easypix, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Kyocera, Leagoo, LeEco, Lenovo, LeTV, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Microsoft Lumia, Modecom, Motorola, MyPhone, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, THL, Toshiba, Ulefone, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: nalepovací univerzální držák CellularLine Handy Pad pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet. (partno. HANDYPADK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web