Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger nabíječka do auta s 3x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet šedá (grey)

Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger nabíječka do auta s 3x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet šedá (grey)   Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger nabíječka do auta s 3x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet šedá (grey) zezadu   Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger nabíječka do auta s 3x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet šedá (grey) konektory  
Kat. číslo: 9014355
Výrobce: Ferrari
Barva: šedá (grey)
Dostupnost: -----
  • Autonabíječka obsahuje tři USB výstupy pro jednoduché nabíjení až tří zařízení současně.
  • Celkový výstupní proud až 7,2A a výkon 36W zaručuje rychlé nabití i těch nejnáročnějších smartphonů či tabletů.
  • Hliníkové tělo, vynikající zpracování a důraz na každý detail dělají z nabíječky Ferrari FECC3USB praktický doplněk nejen pro fanoušky značky Ferrari.
  • Vysoce výkonná CL nabíječka Ferrari 3USB Car Charger je ideálním řešení pro rychlé nabíjení i více zařízení současně během cest autem.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Jedinečná nabíječka do auta Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger pro nabíjení vašeho mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu v autě se vyznačuje špičkovými technickými parametry, ultra vysokým výkonem a pěkným vzhledem.

    Autonabíječka Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger dáva již na první pohled znát svou jedinečnost. Celé tělo nabíječka je vyrobeno z prvotřídního hliníku, který jí dodává nejen odolnost, ale i luxusní vzhled. Důraz byl kladen opravdu na každý detail, což dokazují jemně sražené veškeré obvodové hrany. Nabíječka je navíc velmi kompaktní, kdy ze zdířky autozapalovače vyčnívá pouze 2,5cm vysoká část s trojící USB portů. Celkový design pak dotváří již jen na jedné straně umístěné logo výrobce Ferrari a Scuderia Ferrari na straně opačné.

    Nabíječka do auta Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger je na jedné straně vyrobena pro klasickou zdířku autozapalovače ať už v automobilu, dodávce nebo kamionu. Opačný konec je vybaven trojicí USB výstupů, které poskytují dohromady celkový proud až 7.2A a výkon 36W. To zajišťuje opravdu rychlé nabití i těch nejnáročnějších zařízení, stačí pouze připojit kompatibilní USB kabely a můžete bez obav nabíjet i tři zařízení současně.

    CL nabíječka Ferrari FECC3USBGR je nejen jedinečným designovým doplňkem pro fanoušky značky Ferrari, ale zároveň vysoce výkonným řešením pro nabíjení více zařízení současně behem Vašich cest autem.

    3x USB VÝSTUP
    Ferrari FECC3USB Statined Aluminium 3USB Car Charger nabíječka do auta s 3x USB výstupem 7.2A 36W pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Tři USB výstupy umožňují připojení až tří USB kabelů.

    HLINÍK
    Ferrari FECC3USB Statined Aluminium 3USB Car Charger nabíječka do auta s 3x USB výstupem 7.2A 36W pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Prvotřídní hliníkové tělo a jemně sražené hrany tvoří jedinečny vzhled.

    Vlastnosti autonabíječky Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger:
  • Na jedné straně klasický vstup přes zdířku zapalovače v automobilu nebo kamionu.
  • Na druhé straně tři USB výstupy s celkovým výstupním proudem až 7,2A umožňující současné nabíjení i těch nejnáročnějších zařízení.
  • Dokonale zpracováné tělo z hliníku a jedinečný design dělají z nabíječky Ferrari prvotřídní doplňěk nejen pro fanoušky značky Ferrari.

  • Technická specifikace CL nabíječky Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger:
  • Vstup DC 12 / 24 V, zásuvka autozapalovače.
  • Výstup 3x USB port 5V / až 7.2A 36W.
  • LED indikátor nabíjení.

  • Kompatibilita autonabíječky Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger:

    Nabíječka do auta Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger 7,2A 36W je vhodná pro náročnější mobilní telefony, chytré mobilní telefony, mobily, smartphone, tablety, GPS navigace, elektronické čtečky a další typy zařízení umožňující nabíjení pomocí USB kabelu. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple, Asus, Archos, Asus, BlackBerry, Blackview, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Doro, E-Ten, Easypix, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Kyocera, Leagoo, LeEco, Lenovo, LeTV, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Microsoft Lumia, Modecom, Motorola, MyPhone, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, THL, Toshiba, Ulefone, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: CL nabíječka do auta Ferrari Statined Aluminium 3USB Car Charger se třemi USB výstupy a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet. (part no. FECC3USBGR)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web