Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black)

CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black)   CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) nabíječka   CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) nabíječka konektory   CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) prodlužovačka zepředu   CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) prodlužovačka zezadu   CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) prodlužovačka konektory   CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) balení  
Kat. číslo: 9014357
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Celkem čtyři USB výstupy s celkovým proudem až 7,2A a výkonem 36W umožňují rychlé nabíjení i čtyř zařízení současně.
  • Dva USB výstupy umístěny na zdířce do autozapalovače a dva na zadní jednotce, která je propojena 177cm dlouhým kabelem.
  • Zadní jednotka je vybavena i praktickou sponou pro její připevnění k zadní kapse sedadla řidiče či spolujezdce.
  • S vysoce výkonnou CL nabíječkou CellularLine USB Car Charger Family tak jednoduše zajistíte přístup k nabíječce pro celou posádku auta.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Jedinečně řešená nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger Family se sekunádrní jednotkou pro pohodlné nabíjení mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu v autě jak pro cestující na předních, tak na zadních sedadlech.

    Základem autonabíječky CellularLine USB Car Charger Family je standardní zástrčka do zapalovače v autě, dodávce nebo kamionu. Ta je z opačné strany opatřena dvojicí USB výstupů, ke kterým stačí připojit kompatibilní USB kabel a již můžete nabíjet. K zástrčce je navíc napevno připevněn napájecí kabel, který ji propojuje se zadní jednotkou.

    Unikátní řešení, které CL nabíječku Cellular Line USB Car Charger Family odlišuje, je právě již zmíněná sekundární jednotka. Ta má na sobě umístěné taktéž dva USB výstupy a jejich napájení zajišťuje 177cm dlouhý kabel, který ji propojuje se zástrčkou do autozapalovače. Kabel je tak dostatečně dlouhý na to, aby jednotka bez problémů dosáhla na zadní sedadla nebo jinam, kam je potřeba prodloužit dosah autonabíječky Cellular Line USB Car Charger Family. Aby se jednotka jen tak někde neválela, je vybavena i praktickou sponou, díky které ji lze snadno upevnit na zadní kapsu sedadla řidiče či spolujezde.

    Nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger Family disponuje celkovým výstupním proudem až 7,2A a výkonem 36W, což zajistí velmi rychlé nabití i náročných zařízení a bohatě dostačuje i pro plné zatížení při nabíjení čtyř zařízení současně. Nabíjení je navíc optimalizováno dle připojeného zařízení, aby byla zajištěna co největší ochrana nabíjené baterie a z bezpečnostních prvků nechybí ani ochrana proti přepětí a zkratu.

    Díky celkově čtyřem USB výstupům, kdy dva jsou umístěny na zdířce do zapalovače a dva na propojené zadní jednotce, tak s nabíječkou CellularLine USB Car Charger Family jednoduše zajistíte přístup k energii pro celou posádku automobilu. Nehrozí tak již žádné bitvy o přístup k nabíječce během cest v autě s rodinou či přáteli.

    VYSOKÝ VÝKON
    CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem 7.2A 36W pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Nabíječka disponuje celkovým výstupním proudem až 7,2A a výkonem 36W.

    ZADNÍ JEDNOTKA
    CellularLine USB Car Charger Family nabíječka do auta s 4x USB výstupem 7.2A 36W pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Zadní jednotka se dvěma USB výstupy umožňuje pohodlné nabíjení i cestujícím na zadních sedadlech.

    Vlastnosti autonabíječky CellularLine USB Car Charger Family:
  • Jedinečně řešená USB nabíječka do auta umožňující snadné nabíjení i cestujícím na zadních sedadlech.
  • Základ tvoří standardní vstup do zdířky zapalovače v autě, dodávce nebo kamionu, který je z opačné strany osazen dvěma USB výstupy.
  • K zástrčce je napevno připevněn kabel propojující ji se sekundární jednotkou, která je rovněž osazena dvěma USB výstupy.
  • Délka kabelu je 177cm, takže bez problémů dosáhne nejen na zadní sedadla, ale poslouží všude, kde je potřeba prodloužit dosah nabíječky.
  • Zadní jednotka je opatřena praktickou sponou pro její připevnění k zadní kapse sedadla řidiče či spolujezdce.
  • Nabíječka disponuje celkovým výstupním proudem až 7,2A a výkonem 36W, což zaručuje rychlé nabití všech smartphonů či tabletů.
  • Ve výbavě nechybí ani optimalizace nabíjení dle připojeného zařízení pro ochranu jeho baterie a ochranou proti přetížení či zkratu.
  • S nabíječkou do auta CellularLine USB Car Charger Family tak jednoduše obsloužíte celou posádku vašeho vozu.

  • Technická specifikace CL nabíječky CellularLine USB Car Charger Family:
  • Vstup zdířka autozapalovače DC 12V - 5.5A max / DC 24V - 3.0A max.
  • Výstup zástrčka 2x USB port DC 5V / 2.4A max (USB1 + USB2 2.4A max).
  • Výstup jednotka 2x USB port DC 5V / 2.4A max (USB3 + USB4 4.8A max).
  • Celkový výstup 7.2A 36W max.
  • Délka kabelu mezi zástrčkou a jednotkou cca. 177cm.

  • Kompatibilita autonabíječky CellularLine USB Car Charger Family:

    Nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger Family 7,2A 36W je vhodná pro náročnější mobilní telefony, chytré mobilní telefony, mobily, smartphone, tablety, GPS navigace, elektronické čtečky a další typy zařízení umožňující nabíjení pomocí USB kabelu. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple, Asus, Archos, Asus, BlackBerry, Blackview, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Doro, E-Ten, Easypix, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Kyocera, Leagoo, LeEco, Lenovo, LeTV, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Microsoft Lumia, Modecom, Motorola, MyPhone, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, THL, Toshiba, Ulefone, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: CL nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger Family se sekundární jednotkou, čtyřmi USB výstupy a proudem 7.2A pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet. (part no. CBRUSB4FAMILY7AK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web