Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly VR Glass brýle pro virtuální realitu se sluchátky a ovládacím tlačítkem bílá černá (white black)

Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black)   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) zezadu   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) zleva   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) seshora   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) zprava   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) zezdola   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) šikmo zezdola   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) čočky maximálně   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) čočky minimálně   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) detail sluchátka   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) otevřené   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) otevřené s konektorem   Celly VR Glass brýle a sluchátka pro virtuální realitu bílá černá (white black) balení  
Kat. číslo: 10703
Výrobce: Celly
Barva: bílá černá (white black)
Dostupnost: -----
  • Ponořte se s VR brýlemi Celly VR Glass do světa virtuální reality.
  • Integrovaná sluchátka, možnost ovládání telefonu bez nutnosti jeho vyjmutí.
  • Díky potvrzovacímu tlačítku jsou brýle plně kompatibilní i s aplikacemi Google Cardboard.
  • VR brýle Celly VR Glass jsou určeny pro smartphony 4,7" - 6,2".
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Unikátní zážitek

    Objevte zcela nový obzor použití vašeho smartphonu a užívejte si fenomén dnešní doby - virtuální realitu. Stačí vložit telefon do VR brýlí a v kombinaci s vhodnou aplikací se ponořit do světa 3D filmů či her.

     

    Určení

    VR brýle Celly Virtual Reality Glasses jsou určeny pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS vybavené gyroskopickým senzorem, který umožňuje pohyb a ovládání v rámci virtuální reality pouhým natáčením hlavy. Kvalita zážitku se samozřejmě odvíjí i od výkonu a jemnosti displeje použitého telefonu a správně zvolené aplikace. Doporučeny jsou tak telefony s co nejjemnějším displejem, aby byl minimalizován viditelný rastr a zážitek tak byl co nejvěrnější.

    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Vložení telefonu

    Jednoduše stačí odklopit přední kryt brýlí, vložit telefon, kryt opět zaklapnout a je hotovo. Do brýlí lze vložit telefony s úhlopříčkou displeje od 4,7" do cca. 6,2" s maximálními rozměry 165 x 83 mm.

     

    Sluchátka

    Set pro virtuální realitu Celly VR Glasses obsahuje i vestavěná sluchátka. Sluchátka jsou snadno nastavitelná a lze je přizpůsobit přesně na míru uživateli. K vloženému telefonu se sluchátka připojí pomocí zabudovaného audio kabelu s 3,5mm jack konektorem. Sluchátka perfektně izolují od okolního hluku a zážitek z virtuální reality je tak dokonalý. Během používání brýlí Celly lze navíc regulovat hlasitost díky na spodní straně umístěnému ovládacímu tlačítku, kterým lze zároveň i přijmout příchozí hovor bez nutnosti manipulace s telefonem.

    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Dotykové tlačítko

    Na spodní straně brýli Celly VR je umístěné i tlačítko ovládající dotykový bod umístěný mezi čočkami, na jehož dotyk reaguje displej vloženého telefonu. V závisloti na používané aplikaci se tak tímto tlačítkem ovládá telefon - střílení, potvrzení volby, další stránka apod. Díky tomuto tlačítku jsou brýle pro virtuální realitu Celly VR Glasses plně kompatibilní i s aplikacemi pro Google Cardboard.

     

    Ostření obrazu

    Vzdálenost mezi čočkami se upravuje přes otočné kolečko na horní straně a vzdálenost displeje telefonu od čoček pomocí bočních knoflíků. Díky této kombinaci si tak každý užije ostrý obraz. Nastavitelné gumové popruhy a jemné pěnové polstrování po vnitřním obvodu se pak postará o to, aby VR brýle pohodlně a pevně seděly každému uživateli.

    VIRTUÁLNÍ REALITA
    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Fénomén dnešní doby a zcela nový zážitek s telefonem.

    SLUCHÁTKA
    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Inegrovaná sluchátka dokonale izolují od okolního hluku.

    OVLÁDACÍ TLAČÍTKA
    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Ovládání hlasitosti i potvrzovací tlačítko na spodní straně brýlí

    JEDNODUCHÉ NASTAVENÍ
    Celly VR Glasses brýle pro virtuální realitu (VRGLASS) pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Boční knoflíky ovládají vzdálenost displeje od čoček a horní otočné kolečko vzdálenost mezi čočkami

    Vlastnosti brýlí pro virtuální realitu Celly VR Glasses:

    • Brýle zpřístupňují pohlcující svět virtuální reality.
    • Vyžadován smartphone s gyroskopickým senzorem, pro plnohodnotný zážitek navíc doporučeno pro smartphony s vysokým rozlišením resp. s vysokou jemností displeje.
    • Určeno pro hry, aplikace či filmy s označením VR (dostupné na Google Play i App Store), díky ovládacímu tlačítku plně kompatibilní i s Google Cardboard aplikacemi.
    • Jednoduchá a rychlá instalace telefonu, pomocí zabudovaného kabelu s jack 3,5mm konektorem lze ihned připojit i integrovaná sluchátka.
    • Základní ovládání telefonu lze provádět bez nutnosti jej vyjmout - potvrzovací tlačítko a ovladač hlasitosti/příjem hovoru umístěny na spodní straně brýlí.
    • Jednoduché dvouosé nastavení pro zaostření obrazu - natáčení čoček pomocí ovládacího kolečka na horní straně a vzdálenost od displeje telefonu pomocí bočních knoflíků.
    • Pohodlné polstrování a nastavitelné popruhy zajistí, že brýle bez problémů padnou každému uživateli.

     

    Tecnická specifikace brýlí pro virtuální realitu Celly VR Glasses:

    • Hmotnost: 410 g.
    • Vnitřní rozměry držáku na telefon: 165 x 83 x 10 mm.
    • Pozorovací úhel: 120°.

     

    Obsah balení: VR brýle Celly VR Glass, leštící hadřík. (part no. VRGLASS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web