Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black)

USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black)   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) držák zezadu   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) úchyt kabelu zezadu   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) úchyt kabelu   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) úchyt kabelu široký   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) úchyt kabelu široký zezadu   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) balení   USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip magnetický držák kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti černá (black) krabička  
Kat. číslo: 12437
Výrobce: USAMS
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Magnetický držák kulatých a plochých kabelů na stěnu, do auta, do domácnosti prostě kdekoliv pro váš mobilní telefon, mobil, smartphone.
  • Unikátní lepící systém úchytu umožňuje opakované nalepené.
  • Magnetický úchyt v kombinaci se všemi velikostmi kabelů vám podrží jakýkoliv kabel.
  • Jednoduchý držák USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip lze snadno obsluhovat i jednou rukou.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip univerzální držák na kulaté kabely na stěnu, do auta, do domácnosti pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Netradiční držák kabelu

    Univerzální držák kabelu USAMS US-ZB020 disponuje klasickým lepícím úchytem, kamkoliv na stěnu, na stůl ve vašem automobilu, prostě kdekoliv. Součástí balení jsou i dva univerzální držáky kabelů. První je vytvořen na všechny tři velikosti kulatých kabelů. Druhý pak pouze a jen na ten největší kulatý kabel a plochý kabel. Díky tomuto jednoduchému úchytu kabelu, vám již nebude kabel zbytečně např. při jízdě automobilem překážet, zapadávat za stůl, nebo jiné. Vše je plně otočné, máte tedy naprostou svobodu v tom jak si kabel natočíte a umístíte.

     

    Opakované použití

    Neuvěřitelnou výhodu má tento univerzální držák kabelů v možnosti opakovaného použití, stačí pouze odlepit, opláchnout a můžete přilepit kamkoliv jinam kde zrovna držák potřebujete. Tato nesporná výhoda vám zaručí maximální flexibilitu a možnost přenosu držáku kamkoliv jen budete chtít.

     
     
    UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK
    USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip univerzální držák na kulaté kabely na stěnu, do auta, do domácnosti pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Univerzální držák na kabel k nalepení kamkoliv.

    OPAKOVANÉ POUŽITÍ
    USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip univerzální držák na kulaté kabely na stěnu, do auta, do domácnosti pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    Držák stačí pouze odlepit, opláchnout a můžete přilepit kamkoliv jinam.

     
     

    Vlastnosti držáku USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip:

    • Držák USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip k nalepení v domácnosti, stěnu, stůl v automobilu, dodávce či kamionu a nebo kdekoliv jinde.
    • Dva univezální držáky na kulaté kabely a plochý kabel, ve všech třech velikostech kulatých kabelů.
    • Volné natáčení magnetických držáku pro to největší pohodlí.

     

    Tecnická specifikace držáku USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip:

    • Rozměry držáku: 21 x 72 x 5 mm.
    • Hmotnost: 16g (včetně obou držáků).

     

    Kompatibilita držáku USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip:

    Držák lze použít pro jakýkoliv kulatý a plochý kabel.

    Jsou to například kabely značky Acer, Aligator, Apple, Asus, BlackBerry, Blackview, Caterpillar CAT, Doro, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Google, Honor, HTC, Huawei, iGet, LeEco, Lenovo, LG, MyPhone, Nokia, Nubia, Samsung, Sony, Xiaomi, ZTE, USAMS, Nillkin, Remax a další.

     

    Obsah balení: univerzální držák USAMS US-ZB020 Magnetic Cable Clip, 2x držák na kulaté kabely. (model US-ZB020)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web