Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey)

Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey)   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) zezadu   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) vanička zepředu   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) vanička zezadu   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) vanička boční rozpětí   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) vanička dolní rozpětí   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) držák zepředu   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) držák zezadu   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) držák sklopený   Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá šedá (black grey) krabička  
Kat. číslo: 12503
Výrobce: Remax
Barva: černá šedá (black grey)
Dostupnost: -----
  • Držák na okno v automobilu s univerzální vaničkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone.
  • Otočný pryžový úchyt je vhodný pro jakýkoliv typ okna v osobním automobilu.
  • Klasické provedení z polykarbonátu, pryžová vystýlka vnitřních částí vaničky.
  • Držák Remax RM-C26 Transformer je praktickým a zároveň perfektním doplňkem interiéru vašeho vozu.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Video produktu

    Podrobný popis

    Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone

    Přizpůsobivý držák na sklo

    Univerzální držák do auta Remax RM-C26 Transformer disponuje velmi důmyslným a nastavitelným systémem úchytu s přísavkou na okno automobilu. Svírací čelisti mají vyhrazené dvě páčkyna okrajích které po zmáčknutí uvolní čelisti, poté jednoduše vložíte mobilní telefon na který mírně zatlačíte a tím zmáčknete tlačítko na těle drřáku, které automaticky uzavře čelisti. Použité řešení je navíc maximálně univerzální a držák lze použít pro jakékoliv okno v automobilu nebo jakkýkoliv stůl.

     

    Univerzální vanička

    Uchycení telefonu je řešeno univerzální vaničkou s nastavitelnou šířkou ramen a dvěma výstupy na spodní straně které jsou také nastavitelné, pro plné pohodlí. Spodní packy lze ovládat přes malé otočné kolečko, které uvolní dvě spodní pacičky a mohou se tak pohybovat nahoru a dolu. Opětovném utažením kolečka zaaretujete spodní packy dle potřeby nebo dle vloženého telefonu aby jste dosáhli potřebného zafixování. Maximální šířka ramen držáku Remax RM-C26 Transformer dostačuje k uchycení až 6" přístrojů.

     
     
    Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone

    Otáčení i natáčení

    Držák disponuje přizpůsoblivým ramenem díky kterému tak lze jednoduše otáčet a různě manipulovat dokola, vysouvat, zvětšovat prostě můžete s držákem díky své transformaci manipulovat dle libosti. Na konci ramena umístěná vanička lze navíc taktéž otáčet v plném rozsahu 360°. S držákem Remax RM-C26 Transformer tak lze nakombinovat jakoukoliv ideální polohu.

     

    Kombinace materiálů

    Základ těla držáku do auta Remax RM-C26 Transformer tvoří pevný polykarbonát. Funkční prvky navíc pokrývá pružný TPU materiál, aby nedošlo k poškrábání nebo poškození skla či telefonu.

     
     
    UNIVERZÁLNÍ VANIČKA
    Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone

    Vanička s nastavitelným ramenem pevně fixuje vložený telefon.

    OTÁČECÍ VANIČKA
    Remax RM-C26 Transformer univerzální držák do auta s přísavkou pro mobilní telefon, mobil, smartphone

    Vanička k ramenu uchycena mechanismem umožňující její otáčení.

     
     

    Vlastnosti držáku Remax RM-C26 Transformer:

    • Držák Remax RM-C26 Transformer na sklo v automobilu, dodávce či kamionu nebo na stůl v kanceláři.
    • Pevné připevnění na sklo automobilu pomocí přísavky a pevná fixace telefonu v unikátních utahovacích svíracích čelistích, lze použít pro jakýkoliv typ skla v automobilu.
    • Šířkově nastavitelná vanička pevně zafixuje vložený přístroj.
    • Vanička uchycena k ramenu držáku pomocí mechanismu umožňující její natočení v plném rozsahu 360°.
    • Rameno připevněno k přísavce na sklo.
    • Díky kombinaci nastavitelného ramena a na něm umístěné otáčecí vaničky tak lze držák nastavit do jakékoliv požadované polohy.
    • Držák vyroben z pevného polykarbonátu, vnitřek ramen vystlán pružným TPU materiálem.
    • Maximálně flexibilní, univerzální a přesto jednoduchý držák do auta Remax RM-C26 Transformer poskytne oporu vašemu smartphonu na cestách autem.

     

    Tecnická specifikace držáku Remax RM-C26 Transformer :

    • Rozpětí ramen vaničky 52 - 83 mm.
    • Výška vaničky 88 - 109 mm.
    • Hloubka vaničky 17 mm.

     

    Kompatibilita držáku Remax RM-C26 Transformer:

    Držák lze použít pro jakýkoliv mobilní telefon, mobil, smartphone či phablet s rozměry v rámci rozpětí ramen 52 - 83 mm.

    Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple, Asus, Archos, Asus, BlackBerry, Blackview, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Doro, E-Ten, Easypix, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Kyocera, Leagoo, LeEco, Lenovo, LeTV, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Microsoft Lumia, Modecom, Motorola, MyPhone, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, THL, Toshiba, Ulefone, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

     

    Obsah balení: univerzální držák Remax RM-C26 Transformer, rameno s přísavkou s uchycením na okno automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone. (model RM-C26)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web