Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black)

Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black)   Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black) zezadu   Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black) selfie tyčka   Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black) selfie tyčka zezadu   Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black) složené   Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black) složené zezadu   Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ černá (black) maximální délka  
Kat. číslo: 17935
Výrobce: Huawei
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Originální selfie tyčka Huawei AF14 Tripod Selfie Stick představuje svým provedením originální a nejluxusnější provedení.
  • V zasunutém stavu má tyčka 18,5 cm vejde se tedy pohodlně do jakékoliv kabelky.
  • Výsuvná hliníková tyč je zakončena držákem na telefon, tlačítkou spouště připojeno pomocí audio jack 3,5mm.
  • Tyčka Huawei AF14 Tripod Selfie Stick disponuje dokonale hladkou rukojetí.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ

    Doslova originální selfie se stativem

    Špičkové příslušenství Huawei je ideální volbou, dáte svému zařízení jedinečné nové schopnosti. Originální selfie tyčka se stativem Huawei AF14 Tripod Selfie Stick představuje stylové focení selfie snímku z vašeho smartphonu.

     
     
    Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ

    Precizní po všech stránkách

    Originální selfie tyčka se stativem Huawei AF14 Tripod Selfie Stick je jedna z nejlépe vybavených selfie tyček se stativem momentálně na trhu. Díky vestavěnému stativu se třemi stabilizujícími se body, pořídíte perfektní snímky i v té nejhorší krajině. Pro vaše plnohodnotné pohodlí je zde i audio jack 3,5mm pro ovládání, které jednoduše připojíte jako sluchátka a při potřebě snímku tak tedy pouze stisknete toto tlačítko.

     

    Univerzální provedení

    Univerzální selfietyčka Huawei AF14 Tripod Selfie Stick je vhodná pro všechny telefony, které mají šířku 57 - 80 mm. Stačí tedy pouze telefon vložit do úchopu vaničky na selfietyčce, připojit konektor a můžete pohodlně fotit tlačítkem.

     
    ORIGINÁLNÍ
    Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ

    Bezkonkureční provedení.

    TLAČÍTKO SPOUŠTĚ
    Huawei AF14 Tripod Selfie Stick selfie teleskopická tyč a univerzální stativ

    Pohodlně stisknete a fotka je na světě.

     
     

    Technická specifikace selfie tyčky Huawei AF14 Tripod Selfie Stick:

    • Maximální délka tyče cca. 45 cm.
    • Rozpětí držáku na telefon 57 - 80 mm.
    • Hmotnost 163 g.
    • Rozměry v zasunutém stavu 185 x 50 x 46 mm.
    • Tlačítko spouště připojeno přes audio jack 3,5mm.

     

    Kompatibilita selfie tyčky Huawei AF14 Tripod Selfie Stick:

    Tyčku lze použít pro jakýkoliv chytrý mobilní telefon, smartphone s rozměry v rámci rozpětí ramen držáku, tj. o šířce od 57 do 80 mm. Jedná se o mobilní telefony značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple, Asus, Archos, Asus, BlackBerry, Blackview, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Doro, E-Ten, Easypix, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Kyocera, Leagoo, LeEco, Lenovo, LeTV, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Microsoft Lumia, Modecom, Motorola, MyPhone, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, THL, Toshiba, Ulefone, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

     

    Obsah balení: teleskopická tyčka s držákem Huawei AF14 Tripod Selfie Stick s ovládáním spouště přes audio jack 3,5mm a stativem pro mobilní telefon, mobil, smartphone. (model AF14)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web