Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white)

Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white)   Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white) nabíječka   Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white) nabíječka zezadu   Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white) nabíječka konektor   Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white) USB kabel konektory   Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C bílá (white) USB kabel komplet  
Kat. číslo: 18883
Výrobce: ForCell
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
  • Precizně zpracovaná nabíječka do CL zásuvky v autě, dodávce či kamionu.
  • Nabíječka Forcell Impulse USB Car Charger je opatřena rychlonabíjením Quick Charge 3.0. s kabelem s USB Type-C konektorem.
  • Celkový design je podpořen minimalistyckým provedením.
  • Autonabíječka Forcell Impulse USB Car Charger pro nabití několika připojených zařízení.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C

    CL nabíječka s kabelem

    Výkonná nabíječka do auta Forcell Impulse USB Car Charger je určena do zdířky zapalovače v autě, dodávce či kamionu. Velká výhoda je i kabel s USB Type-C konektorem, který je součástí balení.

     

    Quick Charge 3.0.

    Autonabíječka Forcell Impulse USB Car Charger disponuje USB výstupem pro připojení jakéhokoliv klasického USB kabelu a následnému dobíjení připojených mobilních telefonů. Navíc ale podporuje i rychlé nabíjení Quick Charge 3.0., pro rychlé nabíjení telefonů.

     
     
     
     
    2A
    Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C

    Rychlé nabíjení s podporou Quick Charge 3.0.

    KRÁSNÝ DESIGN
    Forcell Impulse USB Car Charger nabíječka do auta s USB výstupem a Forcell TYP-C 3.0 USB kabel s USB Type-C

    Nádherný design, jen podtrhuje hodnotu této nabíječky.

     
     

    Vlastnosti nabíječky do auta Forcell Impulse USB Car Charger:

    • Kvalitně a precizně zpracovaná nabíječka do CL zdířky zapalovače v automobilu nebo kamionu.
    • Podpora Quick Charge 3.0.
    • USB kabel s USB Type-C konektorem, součástí balení.
    • Malé provedení.
    • Autonabíječka Forcell Impulse USB Car Charger je praktickým pomocníkem pro rychlé nabíjení mobilních zařízení na vašich cestách autem.

     

    Technická specifikace nabíječky do auta Forcell Impulse USB Car Charger:

    • Vstup DC 12 / 24 V, zásuvka autozapalovače.
    • Výstup USB 2.0A - 5.0V/2.0A / 9V/2A / 12V/1.5A.

     

    Kompatibilita:

    Nabíječka do auta Forcell Impulse USB Car Charger s USB výstupem je vhodná pro náročnější mobilní telefony, chytré telefony, smartphone, tablety, GPS navigace, elektronické čtečky apod. Jedná se například o modely značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Amoi, Apple iPhone, Apple iPad, Archos, Asus, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, BenQ, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Elephone, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, iOcean, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Leagoo, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Micromax, Microsoft, MIO, Mivvy, Mobiado, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, Toshiba, T-Mobile, Tag Heuer, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vertu, Verzo, Viewsonic, Vivo, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xolo, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další, stačí použít správný USB kabel s patřičným konektorem daného zařízení.

     

    Obsah balení: CL nabíječka do auta Forcell Impulse USB Car Charger, USB kabel s USB Type-C konektorem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web