Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X, iPhone XS (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue)

Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue)   Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue) animace 1   Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue) animace 2   Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue) animace 3   Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue) animace 4   Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue) animace 5   Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt s přesýpacím efektem třpytek pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL) modrá (blue) zepředu  
Kat. číslo: 19212
Výrobce: Guess
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
  • Značkový ochranný kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case se jednoduše nacvakne na mobilní telefon.
  • Odolný polykarbonát chrání smartphone před poškrábáním a tlumí i případný pád.
  • Kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case má tzv. přesýpací efekt s třpytky.
  • Luxusní kryt je doplněn nápisem a znaky Guess přesně pro Apple iPhone X.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL)

    Módní příslušenství Guess je ideální volbou, pokud chcete svému zařízení dodat jedinečný a prémiový vzhled. Ochranný kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case představuje luxusní, ale stále i praktický doplněk pro stylovou ochranu vašeho smartphonu Apple iPhone X.

     
     
    Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL)
    • Ochranný kryt chrání kompletní obvod a zadní část mobilního telefonu Apple iPhone X proti poškrábání či poškození v případě pádu.
    • Kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case je vyroben z tvrdého polykarbonátu a boční obvod je vyroben z pružného TPU materiálu, který maximálně chrání vložený přístroj.
    • Speciální funkce tohoto stylového ochranného krytu spočívá v přesýpacím efektu s třpytky a kompletním logem, které se samozřejmě pohybují dle toho jak nakláníte s telefonem.
    • Ochranný kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case obsahuje výřezy na kameru, čtečku otisku prstů, reproduktor, audio jack, nabíjecí konektor a pro tlačítka jsou udělána vystouplá TPU tlačítka.
    • Luxusní kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone X.
     
     
    OCHRANA
    Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL)

    Pevný ochranný kryt chrání kompletní obvod a zadní část smartphonu Apple iPhone X.

    STYL
    Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case ochranný kryt pro Apple iPhone X (GUHCPXGLUQBL)

    Přesýpací efekt, třpytky i typické logo Guess dodávájí krytu jedinečný styl.

     
     

    Obsah balení: ochranný kryt Guess Liquid Glitter All I Do is Shine Hard Case pro mobilní telefon Apple iPhone X. (part no. GUHCPXGLUQBL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web